Den som har rökt tobakscigaretter vet att det kan vara marigt att sluta. Vill man bli rökfri ska man akta sig för att dra det första blosset. Med en elcigg kan det vara lättare att sluta röka.

elcigg

Tillsammans en elcigg är det enkelt att bli rökfri

Om du vill sluta att röka kan du få bättre förståelse för hur det går till genom att läsa tips från andra. Det är nämligen ofta så att man kan behöva ta till fler metoder för att lyckas. Mer info HÄR.
Vill du inte sluta helt med ditt nikotinanvändande kan du använda nikotintuggummi tillsammans med din elcigg.

Det kan göra underverk i den resa mot att bli rökfri. Är man särskilt fäst vid handrörelser och liknande kan man använda sig av en e-cigarett. Kanske är det just detta som gör att du blir rökfri en dag.

Hjälpmedel gör skillnad

Vill du kan du också använda andra hjälpmedel än bara elcigg. Idag finns det många appar som fungerar avvärjande. Appar hjälper dig att få organisation. En bra rökfri app är enkel att använda sig av och kan oftast fås helt gratis.

Om du vill få hjälp kan ett forum på internet vara en bra ide. Utvecklingen går framåt och idag finns många praktiska hjälpmedel. Om man vill lyckas med att sluta röka kan det vara en bra idé att ta hjälp av andra. Informationen är gratis online!

Man måste vilja för att lyckas

Man måste vilja sluta röka för att lyckas. Är man inte motiverad spelar det ingen roll hur el-cigaretter man har. Nikotin eller ej har ingen betydelse. Det är bara du som kan fatta det avgörande beslutet.

Att bli rökfri som feströkare är svårt. Att sluta betyder verkligen att sluta. Det här betyder inte att man inte ska försöka om man känner sig svag. Du måste ha bestämt dig ifall du ska lyckas bli rökfri.