Ta en paus. Kaffekapslar för Dolce Gusto ger dig Cortado kaffe med den rätt smaken! Rätt kapslar och rätt maskin är allt du behöver.

Alla är sin egen barista idag. Med kapslar får du alltid samma resultat. Stoppa i maskinen och starta. Cortado kaffe som på café fast hemma helt enkelt.

En kapsel av kaffekapslar för Dolce Gusto är allt som du behöver

kaffekapsel

Kapslarna innehåller allt som du behöver. Du behöver inte ens köpa egen mjölk. Du behöver inte skumma kaffet om du inte vill.

Mjölken finns direkt i pulvret som finns i kapslar till Dolce Gusto. Bättre kan det inte bli. Det är en trygghet. Cortado kaffe är ett gott kaffe som det är svårt att misslyckas med!

Alla känner inte till fördelarna med Cortado kaffe med kaffekapslar för Dolce Gusto!

Macchiato och Cortado kaffe har sina likheter. Det här är i grund och botten en stark espresso som blir mindre stark av att man tillsätter lite mjölk. Cortado kaffe består av flera bönor. Resultatet blir perfekt.

När du gör en Dolce Gusto espresso med mjölk kommer du att få den där lena toppen som du är ute efter. Kaffekapslar för Dolce Gusto har mjölk. Kapseln gör att kaffet håller längre.

Det behåller sin smak. Hållbarheten blir längre. Det betyder att du kan lita på CORADO KAFFE som smakar lika gott och fräscht varje gång du använder kaffemaskinen!

Prisvärt kaffe när du känner för något som är lite mer än bryggkaffe

Cortado kaffe finns i enkel kapselform. Det stämmer att priset är högre än vad det blir för en kopp bryggkaffe men så kan vi inte jämföra. Många tycker att det är värd kostnaden.

Kom ihåg att kaffepulvret redan är fördelat, du behöver inte dosera själv. kapslar till caffitaly Pulvret och vattnet blir exakt. På så sätt går ekonomin ihop ändå.

Dina gäster kommer att känna skillnaden på kaffet. Kaffekapslar för Dolce Gusto levererar precis rätt smak.