Kaffe är ju gott alla timmar på dygnet. Lär dig att använda Dolce Gusto kaffekapslar. Kapslar kan användas på många olika vis.

nescafe

Alla har ju vatten hemma och det är vad som behövs. Cappuccino maskin skummar ett perfekt skum. Det hela är hur enkelt som helst och också kul.

Följ instruktionerna till Dolce Gusto kaffekapslar

Det följer alltid med instruktioner som du ska läsa. På nätet finns ett större lager. Du ska placera kaffekapseln på rätt plats och det måste givetvis vara en kapsel gjord för Dolce Gusto från Nescafe.

När kapseln sitter på plats och du har rätt mängd vatten i tanken ska du trycka på knappen för att köra igång bryggningen. Många gånger är det vattnet som är hemligheten. Om du vill göra kall dryck måste du se till att spaken för vattentemperaturen står på kallt läge.

Kasta kapseln när den är tom. Förpackningarna är av engångsbruk. Så är det.

Är Dolce Gusto en Cappuccino maskin?

Dolce Gusto kan användas som Cappuccino maskin men är inte en regelrätt maskin för cappuccino. Det beror på att den inte använder mer än kapseln för att göra drycken. Kapslar för Dolce Gusto innehåller mjölkpulver när du ska göra latte eller Dolce Gusto cappuccino.

Det är ju ingen Cappuccino maskin men det spelar ju ingen roll. Det är en helt ny upplevelse.

Vill du köpa en Dolce Gusto maskin? nespresso kaffekapsel

Köp kapslar oberoende av kaffesort. Det finns gott om alternativ och det viktigaste är att du säkrar dig om att du beställer Dolce Gusto kaffekapslar och inte något som är för ett annat märke.

Om kapslarna inte passar så blir det inget kaffe. Utbudet är stort och det kan vara svårt att välja rätt.

Du måste ju ha råd med det som du köper. Billiga sorter kanske inte håller samma kvalitet. Din lokala affär har säkert någon sort.