Nespresso Ristretto har överraskat många. Den finns som kaffekapslar och kaffepads till din kaffemaskin och kan vara ett bra val för flera tillfällen.

Undrar du över smaken av Nespresso Ristretto?

Nespresso Ristretto är en blandning av flera olika kaffesorter. Hela världen får ge bönor åt denna unika blandning. Om du gillar ett fruktigt och syrligt kaffe så är detta blandningen för dig.

Om du smakar noga kan du även känna smaken av träarom i Nespresso Ristretto. Detta är kanske inte ett kaffe som man dricker mängder av hela tiden. Kaffet kan inte avnjutas på fem minuter.

Vid dessa tillfällen passar kaffekapslar och kaffepads perfekt!

Tiden räcker inte alltid till att fika. Plötsligt får du ett oplanerat kundmöte. Behovet av bra kaffekapslar och kaffepads kan inträffa när som helst.

Du är värd kaffekapslar från Nespresso. Med en egen kaffemaskin kan du förvänta dig helt andra smaker. Det här är något som kan förändra hela dagen och öka lusten att leva.

Detaljerna påverkar känslan

Njut av din kaffestund. NESRPESSO RISTRETTO ger dig tillgång till kaffe. Häll inte i dig kaffet. Kapslarna är enkla men dyra droppar!

Prova gärna kaffet med din finaste kaffekopp. kaffekapslar dolce gusto Prova så får du se.

Nespresso Ristretto är inte farligt dyrt!

kaffekapsel

Kapselns pris är förstås avgörande. Ibland kan priset på Nespresso Ristretto vara lite dyrare. Det kan skilja flera kronor per kapsel. Det går att hitta billiga Nespresso kapslar när det blir rea.

Nespresso kapslar säljs även i storpack. Då är det möjligt att du får ner priset på den goda smaken. Använd kaffekapslarna på ett ansvarsfullt sätt.

Kaffet ska du bara dricka om du är sugen. Det finns inte bara kaffe att välja på.