När du ska göra göra egen slush är allt du behöver en mixer. Is, vatten och koncentrat är allt som behövs. Recept finns på makeslush.com.

slush

Du kan variera i alla oändlighet.

I denna artikeln går vi igenom hur man gör sockerfri slush på enklast sätt. Gör egen slush men fortsätt leva på ett hälsosamt sätt genom att undvika sockret!

Göra egen slush så här

Du kan hitta slush recept online men de är sällan för en slush drink som är helt fri från socker, men på makeslush.com finns både och. Oftast kan du köra smakkoncentratet direkt i mixern. Den innehåller inget socker.

Hemmagjord slush kräver ingen särskild maskin om du bara har is och en bra mixer. Resultatet blir perfekt. gör egen slush Smaken blir söt men utan socker.

Isen är viktigt

Isen avgör smaken många gånger. Hur gör man slush med enkel is? Slå söner isen till mindre bitar. Du får prova dig fram.

Köp färdig is istället. Då går det snabbare att få rätt konsistens på isen så att den blir precis så som en drink slush ska vara.

Handla inte maskiner det första du gör. Det kan vara dags att köpa en mixer med tanke på att du även vill använda den för is för att göra slush av isbitar. På allt-fraktfritt och prisad finns en bra mixer.

Låt smaken avgöra

Nu vet du hur man gör sockerfri slush när du vill göra egen slush. Alla sockerfria smaker är inte goda.

Du måste förbereda en del när du ska göra egen slush. Smaken blir den rätta. Det finns en uppsjö av olika smaker.