Sluta att leta efter olika medel. Det enda medlet som du behöver är bikarbonat. Bikarbonat bakpulver är helt fantastiskt på så vis att det är effektivt men säkert då du städer.

Ta en rejäl omgång direkt. Ett smart inköp är att göra bikarbonat storpack till din nya städutrustning.

Det blir skinande rent med bikarbonat

Pulvret är väldigt mångfacetterat. Förvåningen blir stor. Om du har en gammal rostfri variant vet du att den ändå kan börja se lite rostig ut runt hålen.

Du kan lägga i lite natriumbikarbonat också. Bli inte rädd om det börjar bubbla lite. Det blir som en smet som ligger i diskhon och som du kan sprida med en diskborste.

Se sedan om rosten har försvunnit. Efteråt kan du se om föroreningarna är borta. Resultatet blir perfekt.

Resultatet blir lika bra varje gång

Bikarbonat

Blanda ut bikarbonat med lite olika produkter. Attika finns på burk också som du kan spray med tillsammans med bakpulvret. Du kommer att upptäcka hur enkelt det är.

Bikarbonatet gör verkligen rent. Blanda bra potatismjöl ättika och bikarbonat. Placera ut massan där du ska städa. Spraya med kaklet när du vill spola bort massan.

Medlet funkar i sängen också

Det finns alltid till hands. Många väljer att städa madrassen med bikarbonat också.

Medlet ska läggas under lakanen. Låt sedan medlet verka. Bikarbonat bakpulver Lukten försvinner efter ett tag med hjälp av medlet.

Torka bort överflödigt pulver. Du kan dricka bikarbonat om du vill. Det kommer inte att skada din hud.

Även soffor kan få nytt liv med bikarbonat

Det är ett nytt sätt att städa på helt enkelt. Det är bara att strö ut pulvret och låta det verka under cirka en kvarts tid för att därefter dammsuga upp det.

Det fräschar upp hela bostaden. Gör det själv eller köp det i affären.

Du bör köpa bikarbonat storpack för att ha det som krävs för städningen

En tesked i ena hörnet kommer inte att göra så mycket. Det måste vara stora mängder. Bikarbonat storpack är mycket värde för pengarna.

Över tid så lönar det sig. Ibland säljs det på rea också. Du kan hitta det online.

Den mest naturliga städningen

Det finns flera naturliga produkter som du kan använda för att få naturlig städning som inte skadar dig eller naturen. Späd ut bikarbonat.

Späd ut med ättika eller något liknande. För att det ska dofta bättre så kan du späda ut det med blommor. Prova med lite citron.

Prova dig fram. Det är inte så svårt att skapa rengöringsprodukter om du bara har bikarbonat hemma och med tiden kanske du inser att du inte alls behöver använda dig av kemikalier för att få det rent.

Det är bra

Du vänjer det inte direkt. Det är ju en helt annan lukt än Klorin.

Att städa på ett miljövänligt sätt kan kännas otroligt inspirerande men också tryggt. Det är klart bättre än alternativet. Våra djur mår också bättre av bikarbonat framför kemikalier. Beställ bikarbonat storpack redan idag.