Idag undrar flera om man kan substituera elcigg med vanliga cigaretter. En del menar ju att en electrocigarette inte är till för att lära sig av med rökningen med utan snarare en annan form av rökning. Men tro det eller ej så kallade e-cigaretter är mycket säkra.

Ska man sluta röka så kan det vara smart att använda sig av ett bra e cigg startpaket där man får olika e-liquid med goda smaker. Detta kan leda till att du lever ett hälsosammare liv.

billiga

Hur länge kan jag puffa min elcigarett?

Batteriet bestämmer hur länge du kan röka samma elcigg. 1 000 bloss på ett batteri är inte ovanligt. Men för att du ska kunna uppnå det måste du sköta om din produkt på rätt sätt.

En el cigarett kan se lite olika ut och kvalitet är också något som speglas i priser. e juice sverige
När du köper en e-cigg online möts du av fina erbjudanden men tänk på att undersöka kvaliteten på batteriet. Lägg till några kronor och få en kvalitetsprodukt som räcker längre.

Det finns förstås också elcigg som är till för att fungera en kortare period. Det här kan vara något att testa då man mest är nyfiken på hur det hela fungerar men inte har en lång plan för hur man ska byta ut vanliga cigaretter mot elciggen.

Man kan röka på en electrocigarette utan att vara vanlig rökare

Med en el-cigarett kan du fortsätta att röka utan att röka. Med en electrocigarette som är utan nikotin så kommer man inte att bli beroende. Från och med nu blir alla nöjda när du feströker då du slipper drogen.

El-cigaretten är svårslagen, den stör nämligen inte andra. Med en e-cigg kan du röka olika smaker, tack vare e-juicerna. E-cigaretten och och vattenpiporna har mycket gemensamt, båda kan fyllas med dofter. På samma gång är du utan de farliga ingredienserna.

Köp cigaretter och ejuice på nätet i bra ecigg butiker

Vi rekommenderar att du köper dessa produkter i Sverige. Det finns butiker som har stora sortiment där man kan finna de mest fantastiska smaker. Detta tar rökning till en helt ny nivå. Ta dig lite tid till att upptäcka de smaker som finns och lite olika typer av ecigaretter som du lätt kan komma igång med.

Tillse att du förstår hur produkten fungerar. Då står sig den längre.