Här har du en traditionell svensk dryck för båda stora och små. När du är sugen på Hallonsoda och bara det bäst är gott nog – var hittar du en läsken? Nu finns det sockerfri hallonläsk och den är alla gånger lika god som den vanliga Hallonsodan, men det finns också sockerfria varianter som inte är lika goda.

Först och främst är det viktigt att inse skillnaden på att köpa färdig läsk på flaska i affären och att göra egen läsk. Det är enkelt att själv göra din egen goda Hallonsoda. Köp bara smakkoncentrat till Sodastream. Om du har en kolsyremaskin där hemma är det lätt ordnat!

fanta

Med hjälp av din kolsyremaskin kan du göra Hallonsoda med eller utan socker

Idag finns det gott om smakessenser för kolsyremaskin och det oavsett om du är ute efter att göra Sodastream must eller någon annan form av läskeblask med annan maskin. Under namnet Sodastream hittar du deras egna smaker, men du behöver inte använda dem, utan ta vilka du vill ha.

Du kan välja mellan fanta hallon med eller utan socker när du bubblar ditt eget vatten där hemma. Fanta Zero hallon är söt och god men innehåller inget socker. Men Fanta hallon zero är inte det enda du kan välja då det är Hallonsoda som du längtar efter.

Kolla in vad Aromhuset har att erbjuda. Här finns mycket spännande! kolsyremaskin Vill du ha riktigt god sockerfri hallonläsk som smakar som den ska och inte som någon beige kopia? Kolla här i så fall. Perfekt för dig som är mycket kräsen med hur du tycker att Hallonsodan ska smaka.

Att göra sockerfri hallonläsk i kolsyremaskin är ofta en mycket bra idé

Ett hett tips är att investera i en kolsyremaskin om du gillar att dricka sockerfri hallonläsk. I stället för att köpa dyr läsk i butiken kan du göra egen i hemmets lugna vrå. Tidsbesparande … och det blir dessutom mycket billigare. Less på att alltid behöva köpa hem en massa läskeblask? Köp en Sodastream i stället och för egen läsk så fort andan faller på.

Det är en bra idé att dricka sockerfri hallonläsk som ändå smakar sött och gott. Då kommer det att smaka gott men du utsätter inte din kropp för sockret som vi numera vet inte är särskilt hälsosamt. Därför är det klokt att välja Zero hallon och andra liknande drycker – både för dig och din familj.

Nu kan du dricka Hallonsoda så ofta du vill – varför inte varje dag? När barnen tjatar om att få läsk igen blir det inga sura miner från vuxna. Vuxna vet att den här läsken är okej att dricka, utan risk för hål i tänderna. Och barnen får i sig den vätska de så väl behöver.

Vi bör också inse att det kan bli bra mycket billigare att göra egen läsk med en bra kolsyremaskin. Du kommer att kunna göra så mycket egen läsk att du snabbt tjänar igen kostnaden för din Sodastream. Kom ihåg att det är roligt att ha en kolsyremaskin, både för barn och vuxna. Det är också värt mycket.