Nog kan det vara så att när det luktar mumsigt så mår man gott. Tyvärr är det väl så att det inte alltid doftar så gott hemmavid.

essentiella

Så istället för att springa runt i lägenheten eller huset och spraya någon form av parfym kan man lätt få en bra fördelning av goda dofter med eterisk Olja från CREAROM som inte bara är hudvårdsprodukter utan kan användas till doftljus som placeras ut i hemmet.

Med eterisk så menar man något som är luftigt och flyktigt och det är karaktärsdrag som eteriska oljor har. Bara ett par droppar av exempelvis lavendel kan förändra ett rums känsla helt. Du märker snabbt skillnaden mellan dessa naturliga dofter och dem från parfymer.

Väldoftande och säker eterisk Olja ifrån Crearome hudvård alternativt sajten allt-fraktfritt

Om du vill skapa egen säker hudvård ska du kolla eterisk Olja från Crearome som har bra och säkra hudvårdsprodukter. Detta är företag som är väl etablerade i Sverige och välkända för sin goda kvalitet.

Man kan använda sig av en bra mandelolja och blanda i en doft som man tycker om. På detta enkla sätt har man skapat en olja som lämpar sig utmärkt för massage i hemmet. Det är som du vet, inte bara själva massagen som ger välmående. Doften påverkar sinnet på ett fantastiskt sätt så man kan välja eterisk Olja utifrån det som man vill uppnå med kroppsvården.

Dofter samt parfymer ska icke överdrivas

Fler och fler larm kommer in från folk som inte tål de starka dofter som finns lite varstans idag. Här kan det finnas fördelar med att använda sig av eteriska oljor som inte ger lika stark effekt som en vanlig parfym om man bara använder oljan på rätt sätt. När det finns känsliga personer i ens omgivning så ska man tänka på att inte överdriva då detta kan leda till obehag.

När man börjar använda sig av doftljus med eterisk Olja så kan man alltid börja försiktigt. I och med att man själv kanske inte märker hur mycket det faktiskt luktar i rummet så kan det vara klokt att fråga någon som kommer på besök om detta. Sedan så kan man justera och hitta precis rätt mängd. Är doften för stark behöver du bara öppna ett fönster en stund.

Man ska må bra av dofterna som kommer från oljorna och det är viktigt att man väljer med tanke på hur dessa påverkar ens sinne. En mycket bra idé kan vara att ha flera dofter (flera oljor) hemma så att man kan variera efter humör och väderlek. Klicka på denna länk nu för mer info. Om man vill lugna ner sig så är lavendel ett bra val medan mint eller citron kan kännas uppfriskande.

Du kan hela tiden lära dig mer hur du påverkas mentalt av olika dofter. Att hela tiden prova nya dofter och testa vilka som passar just dig bäst. Kanske just med tanke på att det är så billigt att få ett välbefinnade är det synd att inte prova lite olika sorter då man ändå beställer.