Numera så finns det ingen anledning att börja röka vanliga cigaretter. Om man vill uppleva god smak och känslan av att röka så kan man lika gärna köra på vape sverige godkänner som säkert. Det här är el cigg som man röker precis som vanliga cigaretter med ett slags munstycke men som är utan de farliga ingredienserna som finns i den vanliga cigaretten.

Med el cigarett så vejpar ungdomar numera utan nikotin och det är såklart förträffligt

smaker

Frågar man sig om vape är farligt, så ska man minnas hur otroligt farlig vanlig rökning är. Då vape sverige godkänt så får man inte samma problem vid rökning av ecigg som hos tobaksrökning. Man behöver inte räkna med några problem alls med ecigg av den här sorten, den innehåller varken skadliga ämnen eller nikotin så att man utvecklar beroende. el cigarett smaker

Ordet vejpa kommer från engelskans ånga och det är benämningen på när man röker elcigg. Man inhalerar en ånga med doft och smak och det stör ingen i omgivningen. Det betyder i praktiken att man faktiskt kan röka precis var man vill.

Ser man skillnad på eciggen och den vanliga cigaretter och vad menas med vape?

Ja, absolut ser man skillnad på el cigg och vanliga cigaretter. Elciggen är visserligen formad som en vanlig cigarett men det är tydligt att det inte är en sådan och vape sverige kommer vanligen i ett startpaket med delar som behövs för att ladda ciggen. Man kan exempelvis se att inte elciggen glöder av själva cigaretten.

Online finns det bra vape produkter som är både billiga och räcker länge. Det gör att man både lätt får tag på ecigg som godkänts i Sverige och man sparar en bra slant. E-vätskepatronen byter man ut men cigarettdelen är alltid densamma. Känner man för en smak tar man den och att testa nya smaker är enkelt.

Naturligtvis kan det om man röker där det inte är tillåtet med tobaksrökning först göra människor arga, som exempelvis kontoret, annanstans inomhus eller allmän plats. Då det däremot går upp för folk att det inte är tobaksrök utan vape kanske de istället uppskattar att man inte smutsar ner luften.

Finns det någon Vape åldersgräns som man bör vara medveten om?

Det finns ingen åldersgräns för vapecigaretter utan nikotin i Sverige. Annars gäller 18 år. Ifall man tillhör skaran som bara vill prova vape och inte är rökare sedan tidigare, bara för att det är en rolig grej så finns det ingen anledning att leta rätt på vape med nikotin eftersom det finns en risk för beroende, vilket man undviker med ecigg utan nikotin.