Bli din egen barista. Med Dolce gusto är det faktiskt möjligt. Idag är det många som njuter av en Dolce gusto med kaffemaskin kapslar dagligen eller till särskilda tillfällen.

kaffekapsel

Dolce gusto har sina egna kapslar. Det blir en ny kaffeupplevelse varje dag. Variera mellan varm och kall. Du kan göra choklad också.

Lär dig hur en Dolce gusto bryggare med kaffemaskin kapslar fungerar

Dolce gusto kräver speciella kapslar. Det är upp till dig. Det finns Dolce gusto cappuccino såväl som Dolce gusto espresso och andra varianter som latte.

Om du ökar vattenhalten så blir smaken svagare. Du fyller kaffemaskinens vattentank med den mängd vatten som kapseln du använder ska ha. Sedan är det bara att dra igång. Placera koppen rätt!

På några minuter är din Dolce gusto lungo, cappuccino eller espresso redo. Kapslarna är smart doserade. Du märker hur många kapslar som behövs. Samma kapsel kan inte användas om igen!

Vem bör köpa en Dolce gusto kapselmaskin till hemmet?

Kapslarna är många. Dolce gusto kapslar är enkla att hitta eftersom maskinen är så populär. Du har träffat rätt med en Dolce gusto. Bjud gärna dina gäster på det.

Vissa maskiner har skummad mjölk till KAFFEKAPSLAR MASKIN. Mjölken följer med.

Det är lätt?

Om du köper KAFFEMASKIN MED KAPSLAR var säker på att få med Dolce gusto smaken. Det är få knappar som behövs.

Det tar inte mer än några minuter att lära sig hur Dolce gusto fungerar. espresso kapslar Det är inga problem. Du kan behöva en liten inlärningsperiod gällande kapslarna.

För bästa resultat måste kaffeapparaten hållas ren. Kvaliteten avgörs av det. En gång om dagen brukar räcka. I dessa fall finns det inget att klaga på.