Det är inte alltid så lätt att veta vad man ska köpa med Bensalkonklorid brukar fungera i alla väder. Fråga personalen om vilken produkt som du ska välja.

tak

Val av underlag styr om du ska välja Bensaltensid eller Bensalkonklorid. Många firmor använder sig av Grönfri.

Bensalkonklorid och Bensaltensid är ingrediensen som fungerar mot påväxt

När du ser på medel som Grönfri, Prickfri, Påväxtstopp och Fulstopp ska du veta att de har en sak gemensamt. De har nämligen ingrediensen Bensalkonklorid som fungerar som aktiv ingrediens mot påväxt. Mossmedel fungerar på det sättet.

Bensaltensid eller Bensalkonklorid klarar jobbet.

Preparatet fungerar mot många olika angrepp

Du vill ju ha det snyggt runt omkring dig. Huset kan ta skada om mögelangreppet inte åtgärdas. Din hälsa tjänar på det på lång sikt.

Använd produkten ute. Vanligen angriper mögel utomhusmöblerna så att de blir fula.

Det finns inte många drygare medel än BENSALTENSID

Medel som Bensalkonklorid fixar biffen. ejektorspridare Det ska spädas ut 32 gånger. Lavarna försvinner. Regnet tar bort det överflödiga medlet.

Då kommer du att få ett bra resultat. Trädgårdsplattorna ser ut som nya efteråt.

Koncentratet räcker länge. Koncentrat är mycket starkare än vad du får när du köper produkter som har detta ämne utspätt med vatten.

Tänk på att använda rätt skyddsutrustning. En högtrycksspruta med påläggsfunktion och förlängningslans är verkligen att rekommendera och så ska du se till att tar dig upp på taket och gör rent där på ett säkert sätt med stadig stege och bra skor.