Ett rent samt friskt hem via naturlig väg genom citronsyra. Faktum kan vara att vanlig citronsyra är ofta allt som krävs till att man ska få bukt med kalk i maskiner så som snabbkokare, diskmaskin och tvättmaskin. Kemiintresserad? citronsyra = karboxylsyra med benämning C6H8O7. Man utvinner syran utav omogna citroner eller faktiskt genom jäsning.

Livsmdelsgodkänd

På speciell livsmedel anges enbart e-beteckningen i innehållsdeklarationen och för citronsyra är den E330. Vi erbjuder här två användningsområden, dels i mat och dels såsom rengörare i huset. Kalkigt sanitetsporslin är ett ställe där citronsyra gärna kan användas.

Hushållsmaskiner är kommande ställe där citronsyra kan visa “framfötterna”.

Kalken har möjlighet att lätt ödelägga diverse saker i en hushållmaskin, fram med citronsyran i tid. Avkalka är icke bara till att skänka något gott synintryck. En vatten alternativt kaffebrygg som lämnar kalk i kaffet alternativt teet är knappast aptitligt. Men man borde desutom vara orolig inför kalkborttagningsmedel som nu är kraftiga samt farliga, men ifall man istället använder några teskedar citronsyra så upptäcker man samma bra verkan förutan hot för förgiftning.

citronsyra ger en effektiv, naturlig samt sund rengöring.Pröva får du se. Blanda aldrig ihop askorbinsyra tillsammans med citronsyra, de är icke samma sak. Prova aldrig städa med askorbinsyra.

När du rengjort disk- samt tvättmaskiner med citronsyra samt upptäckt att de icke bara är rena utan istället funkar bättre vill du knappast återgå till avkalkningspulver. Avkalkning av kaffebryggare kommer bli hur lätt som helst samt något som du kan ta tag i med jämna mellanrum.

Fadd doft i tvättmaskinen blir man av med genom att köra en tvätt tillsammans med citronsyra i stället för rengöringsmedel.|Om er tvättmaskin börjat dofta lite unket är det absolut dags för en citronsyra-tvätt.

Kafeer, restauranger och övriga livsmedelsverksamheter bör bruka citronsyra som rengöringsmedel. 2 flugor i en smäll; Avkalkning samt rengöring Vill du att era gafflar och knivar ska se ut som helt nya återigen? Placera dom i en citronsyralösning. Ingrodda bakplåtar likaså. Prova att rengöra grillgallret samt tillbehör tillsammans med citronsyra. avkalkning kaffebryggare

citronsyra är ett födoämne så du måste inte vara orolig för att använda sig av ytor som nu blivit rengjorda. Bakterier trivs icke där man rengjort med citronsyra eftersom den lämnar en syrlig miljö. Citronsyra drar till sej väta ur luften så att det är en fördel att handla i återförslutbar dosa eller spann. citronsyra finns att beställa på allt-fraktfritt och Tradera.
Orolig att drabbas utav citronsyraallergi?

Det pratas en del angående den överkänslighet citronsyra sägs kunna medföra. Utifall du är orolig att drabbas av citronsyra ALLERGI, ta det mera försiktigt dock observera att det icke existerar några vetenskapliga rön angående detta. citronsyra har funnits naturligt i frukter samt bär i 1000tals år. Livsmedelsverkat klargör det faktum att det är ogenomförbart att erhålla en allergireaktion utav citronsyra tack vare att allergier skapas av diverse proteiner, vilket inte finns i citronsyra.

citronsyra finns i nuläget allmän i både hudvårdsprodukter och kosttillskott. Den förekommer t o m i allergimediciner så att påståendet att den skulle framkalla allergi kan anses aningen märkligt om man ser på det hela rent logiskt. När citronsyra utnyttjas för rengöring i hemmet kan allt tal om allergier glömmas helt.

Se enbart till att du alltid har citronsyra pulver hemma.

Du kan citronsyra köpa online samt det är antagligen det enklaste. Lika bra att handla en hel spann med citronsyra som duger för städning, rengöring, avkalkning samt allt annat du kan tänka dig.