Få av oss kan tänka sig att leva utan kaffe. Om du står utan Dolce Gusto kaffekapslar då både du och några vänner vill få en kopp är det kris. Med kaffekapslar i kapslar kaffemaskin är du alltid trygg.

Vad händer om du glömmer kapslar till kaffemaskin?

Kaffe och kaffekapslar hör ihop. Det är faktiskt sant. En del är bättre än andra på att hantera kaffeabstinensen.

När nöden är stor finns det alltid lösningar och det är klart att du kan gräva fram lite kokkaffe att hälla hett vatten på direkt i kopp. Men det blir inte riktigt som Nespresso Intenso direkt.

Kaffe är ju ändå kaffe även om det görs med kapslar till kaffemaskin eller inte. Fast den som har upplevt situationen då det inte finns kapslar till Tassimo och gästerna väntar på kaffe efter maten vet att det handlar om mer än lusten till gott kaffe.

Genom att organisera kaffeinköpen kan du se till att kaffet inte tat slut. Då kan det bli en del förvånade ansiktsuttryck.

Ett smart system för att alltid ha kaffekapslar då du behöver dem

Du kan utveckla egna system för att alltid ha kaffekapslar hemma hos dig. Välj exempelvis bland Dolce Gusto eller Caffitaly.

billiga

Ha alltid koll på ditt skafferi. Den som plockar ut kaffekapslar på måfå utan att veta vad som finns kvar ta en risk. Ställ gärna fram de förpackningar som snart är slut så vet du vilka som du måste köpa fler av.

Prova att föra anteckningar över de smaker som snart är slut i skafferiet. Så länge du har koll så är du saker. Då är det lätt att hålla koll. Snart har du lärt dig att hålla ett bra lager med kaffekapslar till kaffemaskin.

När du ser att det går att mäta hur många kapslar för kaffe du bränner per månad kan du lätt skapa ett system med påminnelse då du är i butiken där kapslarna finns. På nätet finns en uppsjö av smaker och varianter.

Handla billiga kaffekapslar på nätet

Nätbutiker kan hålla ett större sortiment av kapslar. Utbudet av kaffekapslar är mycket större online.

När du handlar online så kan du handla i lung och ro. Har du exempelvis provat Dolce Gusto Lungo än? Den som aldrig har handlat online kan inte säga att man har handlat.

Prissättningen är låg. Ofta kan din lokala handlare inte matcha priserna i butik. Du får pengarna att räcka längre.

Kom ihåg att minnas. billiga kaffekapslar Kaffekapslar till kaffemaskin kan ibland säljas till överpris. Du tjänar därför på att komma ihåg var du köpte de billiga kapslarna senast.

Upplevelsen av kaffe blir bättre om du provar nya smaker då och då.

Många anser att dricka kaffe är en konst i sig. Du kan köpa vilka kaffekapslar du vill. Att dricka samma kaffesort hela tiden är inte kul.

Det ger dig tid att filosofera. Varför har du inte investerat i en perkolator att göra riktigt starkt kaffe med utan kapslar? När kaffekapslar är slut finns det kanske andra nödlösningar som du kan ta till.

Fyll på lagret när det är slut

Det kan vara bra att påminna sig själv ibland. Oavsett den cappuccinomaskin du använder kan du förlita dig på modern teknik för att inte glömma.

Ställ in ett alarm på din telefon. Ett visst datum får du ett meddelande som lyder Nespresso kapslar Lungo eller helt enkelt köpa Nespresso kapslar. Meddelandet får dig att gå och kika i skafferiet för att se om du verkligen behöver fler kaffemaskin kapslar.

Kanske kan du skicka ett mejl till dig själv. Inget system är det andra likt. Alla kan välja sin favorit.

Så länge det finns kapslar så är det ingen fara!

En kaffemaskin kan inte vara utan kapslar, helt enkelt. Så pinsamt det kan bli. Nu vet du allt du behöver veta om kaffekapslar!