De flesta lider av fotsvett, speciellt under vintertider när det är svårt att regelbundet vädra fötterna. En del drabbas även av lukten som uppstår när man bär sandaler utan strumpor på sommaren|Dessutom kan lukten som bildas när man använder sandaler utan strumpor på sommaren vara både pinsam och obehaglig för vissa|Under sommaren kan doften som uppstår när man bär sandaler utan strumpor vara både pinsam och obehaglig för vissa}.

yocoairs

Du behöver dock inte känna dig generad över fötter som luktar av svett från fötterna, det är trots allt en naturlig del av livet. Om du vill åtgärda problemet med illaluktande skor kan du testa att applicera en spray som är speciellt framtagen för att hantera detta. Sprayen kommer att se till att skorna inte längre luktar illa|Genom att använda sprejen kommer skon att bli luktfri|Sprejen kommer att eliminera den dåliga lukten från skon.

allt-fraktfritt.se finns 2 dofteliminerings-sprayer, varav en är Dofteliminatören som fungerar som en deodorant för armhålorna och effektivt avlägsnar doften av svett i 10-12 timmar.

Det kan självklart finnas äldre skor som är så nötta och smutsiga att ingen behandling kommer att göra någon skillnad.

Men du behöver inte känna skam över fotsvett och dålig lukt, det är en naturlig del av livet. Om du vill åtgärda dålig lukt i skor kan du överväga att använda en särskild spray som är utformad för att ta bort den dåliga lukten.

Allt-fraktfritt.se erbjuder två olika sprayer för att ta bort lukt. Den ena är Luktstopparen, som även kan användas som en deodorant under armarna och eliminerar doften av svett i upp till 10-12 timmar.

Det finns dock äldre skor som är så slitna och smutsiga att ingen spray kan hjälpa till. Även dessa skor kan dock behandlas med en dofteliminerare. Frågan är dock om du verkligen vill använda skor som, även om de inte luktar illa, ser slitna ut.

När skor blir så gamla att de har förlorat sin ursprungliga färg är det dags att köpa nya par. Precis som med allting annat finns det en hållbarhetstid för skor också. Använd luktborttagningsspray endast på skor som du fortfarande gillar att använda.

Här är hur du kan ta bort dålig lukt genom att använda en spray mot svettlukt. Det finns olika typer av sprayer tillgängliga för att ta bort rökdoft och svettlukt. Vissa av dessa sprayer kan innehålla ämnen som kan vara mer eller mindre hälsosamma. Väljer du Luktstopparen kan du vara säker på att den inte är farlig för varken skorna eller din hälsa.

Spraya direkt i illaluktande skor. Ett enkelt sprut räcker. Låt sprayen verka en stund innan du använder skorna igen. När du sedan tar på dig skorna bör du inte längre känna av svettlukten.

Det kan finnas diverse orsaker till svettlukt som inte kan elimineras med en spray. Undersök vilken typ av strumpor du använder. Om du använder strumpor tillverkade av 100 % bomull finns det större chans att du slipper lukt. Klicka här genast för mer data

Tänk också på att byta strumpor regelbundet. Det rekommenderas inte att använda samma par i mer än en dag. Vissa byter strumpor flera gånger om dagen, vilket minskar svettlukten. Om det är möjligt, överväg att byta strumpor två gånger om dagen för att motverka svettlukten.

Det är också viktigt att ta hand om dina fötter på rätt sätt. Ser du till att tvätta dem ordentligt när du duschar?. Vid allvarliga problem kan du även applicera Luktstopparen direkt på fötterna och låta det torka. Kom ihåg att illaluktande skor kommer fortsätta lukta om inte fötterna behandlas.