En solig sommardag är det gott att svalka sig med en läsk. En populär svensk läsk är fruktsoda. Mycket bättre än andra fabrikat.

Du kan göra egen fruktsoda. allt-fraktfritt.se säljer bra fabrikat.

Kolsyra som bubblar på precis rätt sätt

bordsvatten

Har du någonsin funderat lite på hur viktig kolsyra kan vara för upplevelsen av att dricka läsk? Ljudet spelar stor roll. Du har kanske sett hur läskreklam på tv ser ut?

Du kan få det ljudet hemma också. Du kan dricka smaksatt bubbelvatten varje dag. Läsken kommer att smaka precis som du vill. Köp smaken av fruktsoda.

Det finns många smaker att prova

Prova dem alla. Du kan prova en julmustessens så här i juletid. Drick villkorslös julmust. Läsk direkt från maskinen smakar bäst.

Fruktsoda är en klassisk smak som kan passa många olika tillfällen. När du köpt koncentratet kan du använda det direkt i din Sodastream. Testa dig fram vad gäller styrka för att få det att bli rätt.

Det går att njuta lite mer av mineralvatten i vardagen med hjälp av smakessenser, Aromhuset har 25 smaker. Det behöver inte vara läsk. Minska på sockret med mildare smak.

När det måste vara sött

Du kan få din läsk att smaka precis som du vill. Den kan faktiskt smaka mycket bättre. Du kan få en bra fruktsoda trots att den endast innehåller 20 % av den sockernivå som vanlig läsk har. Det är kanon!

Du kan skapa ordentliga smakkombinationer om du vet vad du gör. Men se till att du använder läskkoncentrat som håller hög kvalitet.

Företag som AGA och SodaStream fuskar lite med sina produkter gällande essenser. Man kanske bara provar det en gång. Aromhuset har koncentrat som håller vad det lovar. allt-fraktfritt.se säljer produkterna.

Hitta din favorit. Fruktsoda och Pommac eller Champis är inte samma sak.

Vill du bjuda andra på egen läsk?

Om du har en bra läskmaskin att kolsyra med så kan du absolut bjuda vänner på din läsk. Du behöver inte skämmas för utseendet på flaskan. Egen läsk är kul. Att man gör en rejäl insats för miljön är en ren bonus.

Det kan till och med vara så att du kan fråga om den som ska bjudas på läsk har en preferens. Det kanske finns en smak. Då är det ju bra om du kan ta fram den smaken. Du blir en riktig ordentlig värd.

Ha alltid flera sorters essenser hemma. sockerdricka zero Det ångrar du inte. Inte idag och inte imorgon!