Ett bra sätt att komma igång efter att ha starta eget är att bli återförsäljare av produkter som Grönfri.

Just det, du kan snabbt komma igång med din egen verksamhet till otroligt låg kostnad om du väljer att jobba med att spruta tak och andra ytor mot påväxt. Företagandet i Sverige skulle kunna öka ännu mer.

Svårare än så är det inte. Sedan regnar påväxten bort. Det kan rulla på hur mycket som helst. Ett enkelt företagarliv helt enkelt.

Det här är ett jobb som många klarar av och som dessutom har en stor publik. Mossa är någonting som de flesta behöver hjälp med. Tala bara om för kunderna vad du kan stå till tjänst med.

bekämpa

Det har aldrig varit enklare att starta eget

För att kunna jobba med att tvätta bort mossa, lavar och andra påväxter från tak behöver du ingen större utrustning. Du behöver oftast inte lägga ut mer än några hundra kronor. Skydda omkringliggande växtlighet.

Klorofyllet försvinner när växten kommer i kontakt med Bensalkonklorid.

Marknaden är större än du tror. Lavar kan växa på de mest konstiga platser.

Erbjud kompletteringstjänster. Fasader med alger och svarta prickar är vanligt, likaså plank fulla med alger. Med en ejektorspridare sprutar man långa plank på minuter.

Du kan då erbjuda att ta hand om detta för ett vettigt pris och på så vis kan du tjäna mycket mer på varje uppdrag. Du kanske redan har läst om Grönfri och vad det är för en produkt?

Pengarna rullar in direkt. Grönfri Proffs är en 25%-ig lösning av Bensalkonklorid. Marknaden är full av olika preparat.

Vissa preparat är upp till 50 %. Ju mer du blandar ut det ju drygare blir det.

Den som vill behandla taket måste ha det gott ställt. Du kommer att se att det är så. Man får hosta upp rejält med slantar helt enkelt. Innan ROT är priset ännu högre.

När du etablerar dig kan du ta halva priset och ändå tjäna multum. 5000 kanske + ROT och du får 10000.

Mer blir det. Som företagare kontaktar du så klart Påväxt-Fri på deras sajt. Tala med säljarna om din verksamhet.

Vissa företagsformer behöver inte registrera företagsnamn. Uppgifterna kommer förtryckta från Skatteverket. Egenanställningsföretag är den nya melodin.

Jobba bara med kunder som du litar på.Tjänster som syna.se kan vara bra att använda till detta. Har kunden anmärkning tar du alltid betalt i förskott.

Aktiebolag kan vara nästa steg i företagandet. Då är bolaget juridiskt ansvarigt och inte du. En företagsförsäkring skaffar du tidigt, med olycksfallsförsäkring. Moms och F-skatt måste så klart med.

Du kan starta på din fritid. Helgdagar är ofta bra dagar. En bra sidoinkomst.

Hur kan du hitta kunderna till din nya verksamhet?

Det finns flera sätt. Marknadsföringen behöver inte vara så komplicerad när det är dags att starta eget, det gäller bara att komma igång.

Anlita duktigt folk. Sociala medier också. Google kan också användas.

Prova Blocket eller olika forum på nätet. Läs på om din bransch.

Det viktigaste är att du annonserar så att folk vet att ditt företag finns. Det är bara fantasin som sätter stopp. Svårt är det inte. Nå ut med ditt budskap, helt enkelt. Matbutikerna har dem oftast.

Ett enkelt sätt att börja.
algmedel
Upphandla med landets villaföreningar för att ligga steget före. Kolla sajter som Offerta och andra liknande utövare.

Du kan tjäna bra med pengar.

Så mycket kostar företagandet

Till att börja med är det smart att starta eget med en rimlig budget vilket du får när du inte behöver så mycket utrustning. Hyr utrustningen istället för att köpa den. Sök de företagsbidrag som finns.

Kostnaderna kan hållas låga.