Idag vet vi att passiv rökning är allvarligt. Det är detta som kallas för passiv rökning, och numera så vet man att det varje år finns ett antal passiv rökning dödsfall. Då det leder till att många nära och kära dör tycker många att det är otäckt.

diy

Man kan råka ut för passiv rökning även utomhus. Detta i varje fall då man dagligen utsätts för röken. Inte ens om man är i tredje hand går man säker.

Gifterna kan transporteras till andra via kläder. På detta sätt kan små barn få i sig röken. Det här är något som fler borde bli medvetna om för det gör att man kan ifrågasätta om det borde vara lagligt att röka på allmän plats utomhus.

Hur vet jag om e cigg är farligt för min omgivning?

När man använder e-cigaretter förhindrar man passiv rökning. Man kan inte jämföra e-cigg med vanlig rökning. e cigg ÄR Här slipper man ju passiv rökning barn och vuxna kan skadas av, och den som röker elciggen kommer inte att skada lungor. Detta leder inte till passiv rökning och det är ju bra.

Tänk på hur du påverkar andra

Vill man fortsätta röka händer det att man skojar bort passiv rökning. Man menar att det är de som inte röker som är på krigsstigen helt i onödan och det finns till och med rökare som kallar sig för det förföljda folket. Istället för att röka kan de prova en el-cigg och hitta en ny hobby.

Alla kan behandla varandra bättre. Numera så vet vi att även parfym och starka kroppsvårdsprodukter kan leda till irritation för andra människor. vad är e-cigaretter
Men med lite sunt förnuft så klarar man sig. Har man allmänna lokaler är det extra viktigt att tänka till.

När man väljer att skapa en rökfri miljö så bekämpar man passiv rökning men inte om man samtidigt låter folk röka alldeles vid ingången! Då kommer ju alla att få dra i sig giftet oavsett om de vill det eller inte. Butiker vinner också på att tänka på andra allergiker, man kanske bör se över hela butikssystemet?