Är verkligen Bensalkonklorid verkligen så effektivt som det påstås? Fråga personalen om vilken produkt som du ska välja.

bekämpa

Val av underlag styr om du ska välja Bensaltensid eller Bensalkonklorid. Det finns flera billiga alternativ på marknaden.

Många blandar ihop medel som Bensalkonklorid och Bensaltensid när de står i affären

Det är inga stora skillnader på Grönfri och Påväxtstopp. Det är ändå det verksamma ämnet Bensalkonklorid som gäller. Mossmedel fungerar på det sättet.

Medel som Bensaltensid eller Bensalkonklorid kan användas på trädgårdsplattor också.

Möglet har heller ingen chans

Du vill ju ha det snyggt runt omkring dig. Det är bra produkter helt enkelt. Du får det rent och får bort sporerna som inte är nyttiga att andas in dag ut och dag in.

Använd produkten ute. Alla vet inte att man också måste behandla utomhusmöblerna.

BENSALTENSID går att spädas ut

Du blandar enkelt Bensalkonklorid själv. mögel fri Man rekommenderar att medlet ska späs ut före det används. Möglet har ingen chans. Naturen sköter resten.

Då kommer du att få ett bra resultat. Den kommer att döda all påväxt och se till att du slipper den där fula mossan på taket eller gröna partier på dina trädgårdsplattor.

Det blir billigare när du kan använda koncentratet direkt men var noga med att göra detta på rätt sätt. Medlet är mycket starkt blandat.

Dessutom ska du tänka på att jobba med bra utrustning så att du skyddar dig och kommer åt ordentligt. En högtrycksspruta med påläggsfunktion och förlängningslans är verkligen att rekommendera och så ska du se till att tar dig upp på taket och gör rent där på ett säkert sätt med stadig stege och bra skor.